Verhuren

Goeth Vastgoed

Verhuren

Eindhoven, waar Goeth Vastgoed zijn wortels heeft, kenmerkt zich als Brainport door de aanwezigheid van een groot aantal internationaal georiënteerde bedrijven en kennis- en onderwijsinstellingen.
Als belangrijkste High Tech regio van Nederland trekt Eindhoven dan ook veel internationale werknemers en studenten aan. Van studio tot appartement of villa, met het beheerpakket van Goeth Vastgoed haalt u optimaal rendement uit uw verhuurde onroerend goed. De kwaliteit van uw bezit is steeds gewaarborgd, dankzij facility management waar u op kunt vertrouwen. Goeth Vastgoed sluit de huurcontracten af met de huurders of met het bedrijf waarvoor zij werken, en zorgt ervoor dat zowel voor huurder als voor verhuurder de huurperiode zo optimaal mogelijk verloopt.

Algemeen

Van begin- en eindinspectie tot technisch en financieel beheer. Goeth Vastgoed zorgt ervoor dat u als vastgoedeigenaar totaal ontzorgt wordt wanneer u dat wilt.

Inspecties

De huurder is verantwoordelijk voor een goede oplevering van uw woning aan het einde van de contractperiode. Eventuele zaken die niet in orde zijn, komen tijdens de uitgebreide inspectie van direct aan het licht. U kunt erop vertrouwen dat de woning weer in uitstekende staat wordt opgeleverd aan de volgende huurder

Technisch beheer

Goeth Vastgoed neemt u naar wens alle zorgen voor technisch beheer uit handen. De mogelijkheden:

Financieel beheer

Standaard kunt u gebruik maken van een omvangrijk pakket diensten:

Hoe werkt het?

Wilt u uw woning tegen de beste prijs en voorwaarden verhuren? Neem dan direct contact met ons op. Wij worden momenteel overspoeld door vraag uit binnen- én buitenland naar huurwoningen in de regio Eindhoven. Om die reden zijn we per direct op zoek naar:
Wat bieden wij:

Samen verhuren wij uw woning in acht hapklare stappen

Stap 1: Intake gesprek – inventarisatie wensen en mogelijkheden

Stap 2: Waardepaling – samen bepalen en onderbouwen we marktconforme verhuurprijs

Stap 3: Promotie van de woning – Op Goethvastgoed.nl, Pararius.nl (grootste verhuursite van NL), websites voor expats (expatrentals.com), social media en actief aanbieden aan bedrijven

Stap 4: Kandidaten voorleggen – gedetailleerd screenen van mogelijke kandidaten en voorstellen

Stap 5: Bezichtigingen organiseren – wij plannen en begeleiden rondleidingen

Stap 6: Afsluiten huurovereenkomst – bemiddelen tussen u en huurder

Stap 7: Financiële afwikkeling – wij dragen zorg voor financiële afhandeling zoals afgesproken

Stap 8: Verhuurservice – Indien gewenst nemen wij 24/7 het beheer van uw woning over

Uw vastgoedbeheer op maat uitbesteden

Naast het bemiddelen ten behoeve van verhuur, is het ook mogelijk om het beheer van de woning uit te besteden aan Goeth Vastgoed. Dit betekent dat wij tijdens de huurperiode 24/7 de contactpersoon zijn voor de huurder en alle zaken regelen omtrent de woning. U moet hierbij denken aan technisch, commercieel en financieel beheer. In onze brochure ‘verhuur van uw woning’ vindt u meer informatie.

Huurprijs

Op basis van een aantal factoren wordt bepaald voor welke huurprijs we de woning gaan aanbieden. Dit is onder andere afhankelijk van uw huidige kosten, maar ook de locatie van de woning, staat van de woning, aantal slaapkamers, afwerkingsniveau, bereikbaarheid en de omgeving. Tevens is het belangrijk te kijken naar de huidige verhuurmarkt en concurrentie bij u in de stad en woonwijk. Dit alles spreken we samen in detail door, waarna we in overleg een huurprijs en strategie bepalen. Het liefste gaan we hiervoor persoonlijk zitten, zodat u een idee krijgt van ons en onze werkwijze en wij u en uw woning leren kennen.

No cure no pay; een veilig gevoel

Ons enthousiaste team onderscheidt zich door jarenlange kennis van de lokale vastgoedmarkt. Met een hoge betrokkenheid en toewijding maken wij van elke cliënt een tevreden klant op basis van no cure no pay. Oftewel; zolang uw woning niet verhuurd is, zijn er ook geen kosten aan verbonden.

Gestoffeerd of gemeubileerd?

Gestoffeerde woningen worden gebruikelijk voor minimaal 12 maanden verhuurd en daarna voor onbepaalde tijd. Bij gemeubileerde woningen betreft het overwegend een minimale huurperiode van 6 maanden. Uiteraard is een kortlopende huurovereenkomst waarvan u de einddatum weet ook mogelijk. Samen bepalen we de juiste richting voor uw woning.

Klantenbestand

Goeth Vastgoed beschikt over een internationaal klantenbestand. Zo werken wij nauw samen met een groot netwerk van bedrijven in Eindhoven en omgeving zoals ASML, Philips, High Tech Campus, Eindhoven Airport en Bosch.