Over ons

De vastgoedverhuurder en -beheerder

Voor regio Eindhoven

WIJ ZIJN GOETH VASTGOED. LEUK KENNIS TE MAKEN.

Vanuit ons kantoor, gevestigd in het centrum van Eindhoven, overzien wij de gehele vastgoedmarkt. Van regio Eindhoven tot aan Tilburg; we kennen ieder straatje.

HOE OPENEN WIJ DEUREN?

Deze eigenschappen, tezamen met meer dan 10 jaar ervaring, maakt ons de grootste en meest ervaren particuliere vastgoedverhuurders en –beheerders van regio Eindhoven.

INTERNATIONALE FOCUS

De nadruk van onze dienstverlening ligt op regio Eindhoven. Eindhoven profileert zich, onder de noemerBrainport, als innovatieve toptechnologieregio van wereldformaat. Het groeiende high tech landschap trekt veel internationale werknemers en studenten aan. Hierdoor groeit evenredig de vraag van expats naar passende woonruimte. Goeth Vastgoed faciliteert expats bij de zoektocht naar de juiste huisvesting.
Door onze contacten bij bedrijven en instellingen zoals Expat Centrum Brabant, TUE Eindhoven, ASML, international Business School, PSV, Philips en bijvoorbeeld ATOS zijn wij uw onmisbare spil tussen vraag en aanbod. Onze verhuurmakelaars hebben ervaring met uiteenlopende culturen en wensen en communiceren met overgave in diverse talen waaronder: Engels, Duits en Russisch. Zo wordt prettig communiceren ook foutloos interpreteren; wel zo fijn als er als expat al zoveel op je afkomt.

WIJ BEMIDDELEN EN BEHEREN

Van bemiddelen tussen vraag en aanbod en het beheren van uw vastgoed: wij geven altijd thuis. Wij zijn de specialist voor:
Ontmoet onze

Medewerkers

Maartje

Verhuurmakelaar

Maartje haar warme persoonlijkheid en diepgaande kennis van de vastgoedmarkt maken haar tot een vertrouwde adviseur voor onze klanten. Haar toewijding aan klanttevredenheid en haar vermogen om complexe vraagstukken te vereenvoudigen, maken haar tot een waardevolle toevoeging aan ons team.

Maxime

Verhuurmakelaar

Maxime haar vermogen om de wensen van de klant te visualiseren en te realiseren, maakt haar tot een onmisbare schakel in het team. Ze is innovatief, denkt altijd een stap vooruit en haar positieve energie is aanstekelijk. Maxime’s benadering is altijd fris en op maat, wat haar een favoriet maakt bij klanten die iets unieks zoeken.

Kim

Verhuurmakelaar

Kim blinkt uit in haar vermogen om met iedereen overweg te kunnen, letterlijk en figuurlijk opent ze deuren voor onze klanten. Ze stelt gerust en begeleidt met flair en daadkracht. Ze combineert haar liefde voor gezelligheid en structuur met het vermogen om onder druk uitmuntend te presteren.

Daniela

Office Manager

Het fundament van Goeth Vastgoed. Daniela draagt bij aan een optimale klantbeleving en bouwt aan een sterke dienstverlening. Ze is een ijzersterke, onverwoestbare bouwsteen die altijd klaarstaat om aan te pakken.

Michèle

Verhuurmakelaar

Michèle, een echte Bourgondiër en familiemens uit het bruisende hart van Eindhoven, combineert haar passie en jarenlange ervaring om u moeiteloos naar uw droomwoning te leiden, waarbij haar uitgebreide kennis van de stad en haar inwoners een grote rol speelt.