Eindhoven

Fazantlaan

verhuurd

House - Icon 2
Appartement
Rooms - Icon
2
Kamers
LivingSpace - Icon
60 m²
Woonopp.
Furnished - Icon
Gemeubileerd
House - Icon 2
Appartement
Rooms - Icon
2
Kamers
LivingSpace - Icon
60 m²
Woonopp.
Furnished - Icon
Gemeubileerd
Omschrijving

Luxe, hoogwaardig afgewerkt long-stay appartement. Deze prachtige vrijstaande kantoorvilla is omgetoverd tot 9 volledig gemeubileerde appartementen, en is gelegen in de meest gewilde wijk van Eindhoven (het Villapark). De directe omgeving wordt met name gekenmerkt door luxe woonhuizen en diverse kantoorvilla’s in de parallel gelegen Parklaan. Op korte afstand is het ontwikkelingsgebied het “NRE-terrein” gelegen, waar woningen, horeca en bedrijven ontwikkeld worden. De woningen zijn goed bereikbaar door de ligging nabij de rondweg van Eindhoven. Via de rondweg is het snelwegennet rondom Eindhoven uitstekend bereikbaar. De binnenstad en centraal station zijn op een steenworp afstand gelegen.

Het complex wordt voorzien van 9 luxe gemeubileerde appartementen, welke allemaal verschillen in formaat. Op de begane grond bevinden zich 4 appartementen, op de eerste verdieping 3 appartementen en op de tweede verdieping bevinden zich 2 appartementen. Tevens is het mogelijk om een parkeerplaats (op afgesloten parkeerterrein) bij het appartement erbij te huren. De kosten van één parkeerplaats zijn €60,00 per maand. Aan de achterkant van het complex zal een gemeenschappelijke binnentuin worden aangelegd.

INDELING

Vanuit de entree toegang tot de keuken, en via de keuken toegang tot de badkamer en de woonkamer. De keuken is voorzien van alle elektrische apparatuur. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet. De woonkamer heeft veel lichtinval en geeft toegang tot een mooie erker een ruime inloopkast/berging. Vanuit de woonkamer toegang tot de slaapkamer.

BIJZONDERHEDEN

- Hoogwaardig afgewerkt en volledig gemeubileerd appartement.

- Huurprijs is exclusief vast bedrag €40,00 voor tv/internet, en exclusief GWE (huurder dient contract op eigen naam af te sluiten) en exclusief gemeentelijke belastingen

- Minimale huurperiode is 12 maanden

- Mogelijkheid om 1 parkeerplaats bij het appartement erbij te huren. Kosten voor één parkeerplaats zijn €60,00 per maand.

- Lees minder
Kenmerken

Overdracht

Huurprijs

€1.595 per maand

Status

Verhuurd

Beschikbaar

Per direct

Borg

€1.595

Interieur

Gemeubileerd

+ Lees alle kenmerken
Bekijk

Op de kaart

Vergelijkbaar

In de buurt

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Reageer nu op:

Fazantlaan

Vul hier het formulier in. Na beoordeling van uw inschrijving zullen wij binnen enkele werkdagen per e-mail contact met u opnemen. In deze e-mail vragen wij mogelijk om extra informatie of laten wij u weten of u wordt uitgenodigd voor een bezichtiging. Alvast bedankt voor uw geduld.