Tilburg

Broekhovenseweg

beschikbaar

House - Icon 2
Appartement
Rooms - Icon
3
Kamers
LivingSpace - Icon
57 m²
Woonopp.
Furnished - Icon
Gemeubileerd
House - Icon 2
Appartement
Rooms - Icon
3
Kamers
LivingSpace - Icon
57 m²
Woonopp.
Furnished - Icon
Gemeubileerd
Omschrijving

Opgelet: deze woningen betreffen SHORT-STAY gemeubileerde woningen en vallen onder speciale Short-Stay verhuur regels, dit betekent:

Woningen mogen alleen gehuurd worden door expats of internationale studenten. Woningen mogen dus niet aan Nederlandse kandidaten verhuurd worden.

De minimale huurperiode is 3 maanden en de maximale huurperiode is 5 maanden en 30 dagen. Je moet aantonen dat je werkovereenkomst of studie/stage overeenkomst een einddatum heeft en dat je binnen 1 jaar UIT NEDERLAND ZAL VERTREKKEN.

De omgeving van de Broekhovenseweg heeft ook enkele groene gebieden, zoals het nabijgelegen Stadspark Oude Dijk. Dit park biedt recreatiemogelijkheden en een plek om te ontspannen in de natuurlijke omgeving.

Deze ruime luxueuze gemeubileerde appartementen bieden een comfortabel en moderne leefomgeving in een van de meest gewilde wijken van de stad. Met hoogwaardige afwerkingen en moderne voorzieningen is dit de ideale plek!

Dit appartement betreft een 3-kamer appartement gelegen op de eerste etage. 
 

De appartementen beschikken over een ruime woonkamer met veel natuurlijk lichtinval en een open keuken. De keukens zijn voorzien van moderne inbouwapparatuur en biedt voldoende ruimte. Daarnaast zijn er één/ twee slaapkamers aanwezig. De badkamer is luxueus afgewerkt en voorzien van een inloopdouche en een dubbele wastafel. Ook is er een apart toilet en een berging met was de was/droog combi machine staat. 

De woningen zullen volledig gemeubileerd worden opgeleverd en tevens is er een pvc vloer, vaste verlichting en luxaflex aanwezig.

Moderne witte keuken met antraciet aanrechtblad, voorzien van de volgende gemakken: koelkast, inductieplaat, afzuigkap, spoelbak, combi magnetron/oven en vaatwasser.

Het sanitair wordt voorzien van antraciete en witte betegeling.

Bijzonderheden:
-          Short stay verhuur: minimale huurperiode is 3 maanden, maximale huurperiode is 5 maanden en 30 dagen
-          Huurprijs is inclusief meubilering en internet en TV. Exclusief voorschot GWE en exclusief afvalstoffenheffing (gemeentelijke belasting). Tevens ook exclusief vast bedrag voor servicekosten van € 90,00 per maand. 
-          Borgsom bedraagt 1 x de maandhuur
-          Appartementen worden gemeubileerd opgeleverd: inclusief luxaflex, vaste verlichting en mooie PVC vloer

-          Woningen zijn energie zuinig

-          Sommige woningen beschikken over een balkon of stadstuintje. De woningen die hier niet over beschikken, zullen een eigen afgezette ruimte krijgen op het buitenterrein op de begane grond gelegen achter het gebouw.

-           Huren van een parkeerplaats op afgesloten ruimte in de buurt in optioneel. Tevens zijn er 2 parkeerplaatsen beschikbaar voor gedeelde auto’s.

- Lees minder
Kenmerken

Overdracht

Huurprijs

€1.225 per maand

Status

Beschikbaar

Beschikbaar

Per 17-07-2024

Borg

€1.415

Interieur

Gemeubileerd

+ Lees alle kenmerken
Bekijk

Op de kaart

Vergelijkbaar

In de buurt

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Reageer nu op:

Broekhovenseweg

Vul hier het formulier in. Na beoordeling van uw inschrijving zullen wij binnen enkele werkdagen per e-mail contact met u opnemen. In deze e-mail vragen wij mogelijk om extra informatie of laten wij u weten of u wordt uitgenodigd voor een bezichtiging. Alvast bedankt voor uw geduld.