Eindhoven, waar Goeth Vastgoed zijn wortels heeft, kenmerkt zich als Brainport door de aanwezigheid van een groot aantal internationaal georiënteerde bedrijven en kennis- en onderwijsinstellingen.

Als belangrijkste High Tech regio van Nederland trekt Eindhoven dan ook veel internationale werknemers en studenten aan.
Van studio tot appartement of villa, met het beheerpakket van Goeth Vastgoed haalt u optimaal rendement uit uw verhuurde onroerend goed. De kwaliteit van uw bezit is steeds gewaarborgd, dankzij facility management waar u op kunt vertrouwen. Goeth Vastgoed sluit de huurcontracten af met de huurders of met het bedrijf waarvoor zij werken, en zorgt ervoor dat zowel voor huurder als voor verhuurder de huurperiode zo optimaal mogelijk verloopt.
Algemeen
Van begin- en eindinspectie tot technisch en financieel beheer. Goeth Vastgoed zorgt ervoor dat u als vastgoedeigenaar totaal ontzorgt wordt wanneer u dat wilt. 

 

Inspecties
De huurder is verantwoordelijk voor een goede oplevering van uw woning aan het einde van de contractperiode. Eventuele zaken die niet in orde zijn, komen tijdens de uitgebreide inspectie van direct aan het licht. U kunt erop vertrouwen dat de woning weer in uitstekende staat wordt opgeleverd aan de volgende huurder.

 

Technisch beheer
Goeth Vastgoed neemt u naar wens alle zorgen voor technisch beheer uit handen. De mogelijkheden:
* storingen en klachten behandelen en oplossen
* onderhoudsadvies
* aanvraag en begeleiding offertetraject groot onderhoud
* inschakelen vaklui bij noodzakelijk onderhoud

 

Financieel beheer
Standaard kunt u gebruik maken van een omvangrijk pakket diensten:
 * innen huurpenningen
 * maandelijks financieel overzicht
 * verzorgen incasso (indien noodzakelijk)
 * berekenen servicekosten
 * huurindexeringen
 * inboeken administratie
 * verzorgen in- en uitgaande facturatie
 * doorstorten huurpenningen iedere tiende werkdag van de maand.