Tijdelijke woonruimte huren in regio Eindhoven | Goeth Vastgoed

Zorgen dat u snel en zonder rompslomp úw huurwoning vindt; dat is onze dagelijkse missie. U wilt hierbij ontzorgd worden; logisch. U wilt niet alleen de garantie krijgen dat u op betrouwbare wijze een woning huurt tegen de beste prijs en voorwaarden, maar ook dat u direct geholpen wordt bij vragen over uw tijdelijke woonruimte. Begrijpelijk. Of u nu voor korte of lange duur een eigen stek zoekt om te huren, uw huurwoning dient een veilige haven te zijn. Voor het leggen van een fundament voor het zoeken van een passende tijdelijke woonruimte in Regio Eindhoven maken wij gebruiken van de 

Vijf Gouden Goeth Bouwstenen:


Bouwsteen 1: inschrijven gratis zoekservice

Via ons  inschrijfformulier schrijft u zich snel en gratis in voor de uitgebreide zoekservice. Hiermee gaat u snel en gratis op zoek naar uw tijdelijke woonruimte in regio Eindhoven.

Dit kunt u online eenvoudig zelf doen of met de hulp van onzeverhuurmakelaars. Zodra wij uw inschrijfformulier ontvangen hebben, ontvangt u van ons per e-mail een aantal woningen die voldoen aan uw selectiecriteria. . Zo huurt u op korte termijn al uw huis of appartement in regio Eindhoven.  

Inschrijven gratis zoekservice

Bouwsteen 2: reageren op het woningaanbod

Heeft u eenhuurwoning gezien die aan uw wensen voldoet? Klik op ‘reageren’ en wij nemen direct contact met u op om de voorwaarden te bespreken en een bezichtiging te plannen. U kunt hiervoor uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen. Bij Goeth Vastgoed heeft diegene die als eerste reageert op een huurwoning, de eerste keus. Mits dit uiteraard akkoord wordt bevonden door de eigenaar. U heeft een belangrijke stem, zij het laatste woord. 

Bouwsteen 3: huurovereenkomst

Aan een ijzersterk fundament ligt een waterdichte huurovereenkomst ten grondslag. Zo worden onduidelijkheden en discussies voorkomen en kunt u genieten van maximaal woongenot.

De huurovereenkomst wordt rechtstreeks afgesloten tussen u als huurder (of uw werkgever of onderwijsinstelling) en de eigenaar vande te huren woning. Degene die het huurcontract ondertekent geldt als huurder van de woning. Naast de huurovereenkomst dient u ook de algemene voorwaarden, die ten grondslag liggen aan iedere huurovereenkomst, te tekenen. Voor een totstandkoming van een huurovereenkomst ten behoeve van tijdelijke woonruimte, dienen de volgende documenten te worden aangeleverd:

Voor particulieren:

 • geldig legitimatiebewijs;

 • recente salarisstroken en/of een arbeidscontract;

 • documentatie ten aanzien van aantoonbaar inkomen.

Voor zelfstandig ondernemers:

 • recente IB-aangifte en/of accountantsverklaring;

 • KVK uittreksel met geldig legitimatiebewijs van de handtekeningsbevoegden van de betreffende onderneming.

Bij de totstandkoming van een huurovereenkomst isinschrijving via onze website verplicht. Hiermee stemt u in met de algemene voorwaarden  van Goeth Vastgoed en hebben we al uw gegevens digitaal beschikbaar. Wel zo effectief.

Bouwsteen 4: transparante kosten

Belangrijk bij, maar zeker ook ruim voor, het aangaan van een huurovereenkomst is om rekening te houden met de volgende drie vaste en marktconforme kostenposten.

 1. De eerste maand huur ten behoeve van de verhuurder

  De overeenkomst en dus de start van de verhuur vande tijdelijke woonruimtekan iedere dag van de maand ingaan.. U dient de eerste maandhuur (voor de eerste huurperiode) voorafgaande aan de sleuteloverdracht aan ons te voldoen. Dit kan een volle maandhuur zijn, of een gedeelte (in het geval uw eerste huurmaand bijvoorbeeld ingaat per de 7 e van die maand).

 2. De borgsom
  De borgsom bedraagt in de regel één maand huur. Deze krijgt u terug aan het einde van de huurperiode, bij een goede eindoplevering. De borgsom dient tevens als aanbetaling en dient te worden voldaan bij initiële opdrachtbevestiging aan Goeth Vastgoed.

Bouwsteen 5: duidelijke en eerlijke communicatie

We houden van eerlijk zaken doen. Om die reden zijn wij transparant over onze kosten. Deze zijn marktconform, waardoor wij ons niet onderscheiden op basis van verhuurkosten, maar op datgene dat we daarvoor doen; conform de best beschikbare voorwaarden zorgdragen voor uw huurhuis of huurappartement in regio Eindhoven. Bij ons dus geen adders – lees: verborgen kosten – onder het gras. We doen louter transparant zaken. Verhuren doen we voor u en dat met veel plezier, daarbij staan duidelijke verwachtingen, vertrouwen en eerlijkheid voorop.  

Waarom een huis huren?
Met het oog op de huidige rentestand krijgen wij steeds vaker de vraag: is kopen, ook in relatie tot tijdelijke woonruimte, niet interessanter dan huren? Hieronder de meest voorkomende redenen om een woning te huren.

1.      U bent flexibel, u kunt verhuizen wanneer u dat wilt

2.      U komt eventueel in aanmerking voor huurtoeslag

4.      U hoeft geen groot onderhoud uit te voeren

5.      U kunt huren, ook als uw inkomen minder stabiel is

 

Wilt u meer advies over het huren van een woning in regio Eindhoven?