Tijdelijke woonruimte huren in regio Eindhoven | Goeth Vastgoed Aanhuurmakelaars

Neem niet zomaar genoegen; vind de huurwoning echt bij u past

De vraagnaar tijdelijke woonruimte in de regio Eindhoven overstijgt het aanbod. Om snel een huurwoning naar uw wens te huren, dient u bovenop de bal te zitten. Zeker nu; met de huizenmarkt op zijn kop. Laat u daarom bij deze inspannende gebeurtenis zakelijk en vakkundig begeleiden. Zo zoeken, vinden en huren we samen uw droomwoning. Een huurhuis in de regio Eindhoven dat exact past bij u, uw voorwaarden én uw gevoel. 


Een huurwoning tegen optimale huurcondities

Er komt veel kijken bij het zoeken naar passende –tijdelijke - woonruimte: vragen, onzekerheden, documentatie, administratie, emotie, tijd en vooral veel energie die u misschien niet direct beschikbaar heeft. Goeth Vastgoed helpt om snel en tegen de best beschikbare voorwaarden een passende huurwoning in regio Eindhovente vinden. Omdat we overtuigd zijn van onze toegevoegde waarde, betaalt u pas als we daadwerkelijk resultaat boeken: een afgesloten, succesvolle, huurovereenkomst. 

Hoe helpen wij u deuren te openen?

 1. Zoeken

  Op basis van een persoonlijk gesprek, telefonisch of op locatie, stellen we samen een wensen en -actielijst op. Op basis daarvan gaan wij intensief op basis van no-cure no-pay op zoek in ons eigen netwerk; zowel online als offline. We struinen onze database en die van andere verhuurders vantijdelijke woonruimte in regio Eindhovendag en nacht voor u af. 

 2. Presenteren en bezichtigen
  Wij presenteren de zoekopdrachten die aansluiten bij uw wensen en lichten deze nauwkeurig toe. Zit er een huurwoning naar uw gading bij dan gaan we samen kijken. Kritisch bekijken we de huurwoningen bepalen we of deze voldoet aan uw wensen en uw voorwaarden.

 3. Marktkennis
  We vertellen u met passie over iedere straat, wijk of gemeente. Zo krijgt u een goed gevoel van de buurt waarin de te bezoeken huurwoningen staan. Van scholen tot aan tandarts en van huurbescherming tot aan huurtoeslag; we wijzen u de weg. Alle zaken die een rol spelen bij het huren van een woning in Eindhoven en omgeving bespreken we.  

 4. Begeleiden onderhandelingen en administratieve proces

  Heeft u een woning geselecteerd dan onderhandelen we samen over alle huurvoorwaarden, zoals de prijs, beschikbaarheidsdatum, verhuurtermijn etc. Daarnaast checken we juridische aspecten, stellen we een goed onderbouwde huurovereenkomst op en bemiddelen we tussen u en de verhuurder. Op die manier kunt u zorgeloos de sleutel in ontvangst nemen.

 5. Opleveren en inspectie huidige staat

  Heeft u de sleutel? Dan openen we samen de deur van uw huurwoning. Wij organiseren de oplevering, stellen een vakkundig inspectierapport inclusief foto’s op en helpen u bij facilitaire zaken zoals: aansluitingen gas, water, licht en bijvoorbeeld internet.

 6. Wij geven altijd thuis

  Heeft u vragen rondom ‘wonen’? Ook daarmee helpen wij u op weg, ook als u reeds de woning betrokken heeft. Wilt u advies over bijvoorbeeld aansluitingen voor internet, gas water en licht, verhuistips of zoekt u vakmensen voor herstel- of bijvoorbeeld schilderwerken? Wij geven altijd thuis.

Aanhuurmakelaar Expat Housing Desk

Bent u een expat en zoekt u tijdelijke woonruimte? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring met verhuur aan expats kennen wij uw gebruiken en eisen. Naast de bovenstaande stappen bent u verzekerd van heldere communicatie in uiteenlopende talen, verzorgen wij indien nodig transport van en naar bezichtigingen. Maar bovenal laten wij u zich hier thuis voelen. Door u, met respect voor uw afkomst, de weg te wijzen.

Lees meer over de Expat Housing Desk

Waarom een aanhuurmakelaar?

Waarom zou u eenaanhuurmakelaar in de arm nemen voor het huren van een woning in Eindhovenof omgeving? Hieronder de zes meest genoemde argumenten van onze klanten.

1.      Klankbord aangaande mogelijkheden en risico’s

2.      Actief speuren naar passende huurwoningen

3.      Volledige begeleiding van zoeken tot bewonen

4.      Administratieve hulp bij contracten, subsidies etc.

5.      Onderhandelen verhuurprijs

6.      Uw gids in de omgeving