Huis Midden in het centrum

Eindhoven Prinses Mariannehof 5616 CZ

Te huur - Per direct beschikbaar
Eindhoven
5616 CZ Prinses Mariannehof
117m2
Woonopp
4
Kamer(s)
€ 2.295
Per maand

Beschrijving

Type: Eengezinswoning
Locatie: Centrum / Eindhoven

NIET BESCHIKBAAR VOOR STUDENTEN.

Deze prachtige nieuwe stadswoning, beschikkende over een A++ energielabel, is per direct voor de verhuur beschikbaar en is tevens gelegen op een zeer centrale locatie aan het Prinses Mariannehof in Eindhoven. Zo ligt het stadscentrum binnen loop bereik, bent u binnen enkele honderden meters verwijderd van de ring van Eindhoven (goede connectie t.b.v. A2/N2) en treft u alle gewenste voorzieningen in de directe nabijheid.

Het grote voordeel van deze woning is dat uw verbruik erg laag zal zijn. Zo is de woning niet op gas aangesloten, maar op stadsverwarming wat momenteel enorm in de kosten scheelt. Daarnaast is er een warmteterugwinsysteem geïnstalleerd, ligt er vloerverwarming en beschikt de woning over een 4-tal zonnepanelen op het dak! Achtergelegen tot de woning is een privé berging beschikbaar, en ook zal er een aangewezen parkeerplaats mee verhuurd worden.

Globale omschrijving:

Entree middels de voordeur naar de hal, welke toegang verschaft tot het toilet en de woonkamer.

Riante woonkamer, uitgerust met een prachtige slijtvaste PVC-vloer, ramen strekkende over de gehele hoogte van de kamer en een uitgebreide open keuken.
Deze is voorzien van o.a. een vaatwasser, 4-pits inductiekookplaat met ingebouwd afzuigsysteem, koelkast en magnetron-oven combinatie. Allen van het kwaliteitsmerk Siemens.

Middels een ruime schuifdeur hebt u de mogelijkheid de tuin te betreden welke is gericht naar het zuiden. De verhuurder zal erg zorg voor dragen dat de tuin aangelegd zal worden.

1e verdieping:
Landing tot de hal, en vanuit hier kunt u een tweetal slaapkamers bereiken. De ouderslaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning, en een 2e slaapkamer aan de achterzijde.
Naastgelegen treft u de badkamer, beschikkende over een ruime inloopdouche, toilet en wastafel met ombouw.

2e verdieping:
Hier hebt u de beschikking over een multifunctionele ruimte. Zo kan dit perfect fungeren als bijvoorbeeld thuiswerkruimte, speelkamer of een kleedruimte.
Naastgelegen tot deze kamer treft u de wasruimte waar o.a. ook de mechanische ventilatie geïnstalleerd is.
Middels een deur hebt u toegang tot het dakterras welke in L-vorm om de woning heen valt. Deze is gericht tot het zuidoosten en biedt daardoor veel zonuren.
In het najaar zal hier nog begroeiing geplaatst worden.

- Minimale huurperiode: 12 maanden
- Maximale huurperiode: 24 maanden
- Huurprijs is inclusief parkeerplaats, echter exclusief kosten voor stadsverwarming, water en elektra, TV - internet (€67,50 per maand, 1 gbit/s verbinding) en gemeentelijke belastingen.

Features

 • Prijs
  € 2.295
 • Straat
  Prinses Mariannehof
 • Postcode
  5616 CZ
 • Stad
  Eindhoven
 • Woningtype
  Huis
 • Woonoppervlakte
  117m2
 • Borg
  € 2.295
 • Beschikbaar per
  Direct
 • Kamer(s)
  4
 • Locatie
  Midden in het centrum
 • Gemeubileerd
  Nee
 • Gestoffeerd
  Ja
Daniela

Goeth verhuurt

Tijdelijk of lang, gemeubileerd of gestoffeerd;
Altijd gratis inschrijving & bemiddeling

Goeth ontzorgt

Snelle verhuur en zorgeloos 
beheervan uw vastgoed met optimaal rendement

Goeth beoordeeld

8.8
gemiddeld