Verhuur uw woning

Overweegt u uw woning (tijdelijk) te verhuren?

Goeth Vastgoed is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van een breed aanbod particuliere woningen in Eindhoven, Tilburg en omringende gemeentes. Onze kantoren zijn gevestigd in het centrum van Eindhoven en Tilburg en daarmee hebben wij een prima dekking in Zuid, Oost en Midden Brabant. Ons enthousiaste team onderscheidt zich door jarenlange kennis van de lokale vastgoedmarkt. Met een hoge betrokkenheid en toewijding maken wij van elke cliënt een tevreden klant op basis van no cure no pay. Oftewel; zolang uw woning niet verhuurd is, zijn er ook geen kosten aan verbonden. Wanneer wij uw woning daadwerkelijk verhuren, zijn er pas kosten aan verbonden. Naast de verhuur kunt u er ook voor kiezen om het beheer van deze woning bij ons neer te leggen. 

 

Uw vastgoedbeheer op maat uitbesteden

Naast het verzorgen van een huurovereenkomst en geschikte kandidaat voor uw woning, kunt u er ook voor kiezen om het beheer van de woning uit te besteden aan Goeth Vastgoed. Dit betekent dat wij tijdens de huurperiode 24/7 contactpersoon zijn voor de huurder en alle zaken regelen omtrent de woning. U moet hierbij denken aan technisch, commercieel en financieel beheer. In onze brochure 'verhuur van uw woning' vindt u meer informatie. 

 

In stappen uw woning verhuren

De eerste stap in het verhuurproces is gedurende een intake gesprek te bepalen wat wij voor u kunnen betekenen en wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot verhuur van uw woning. De tweede stap is het opstellen van een zogenaamde advertentie waarmee wij de woning kunnen opnemen op onze website.
 
Wij zullen uw woning middels vier kanalen gaan aanbieden:

  • Website Goethvastgoed.nl
  • Website Pararius.nl (grootste verhuursite van NL)
  • Websites voor expats
  • Actief aanbieden aan bedrijven

Uw woning zal volledig kosteloos en vrijblijvend op de website Goethvastgoed.nl en Pararius.nl worden opgenomen. Als een kandidaat een woning wil huren zullen wij de kandidaat zorgvuldig screenen middels het opvragen van de financiële documenten. Wij zullen de kandidaat aan u voorleggen en u bepaalt of u wel of niet akkoord gaat met de verhuur van uw woning.

 

Huurprijs

Op basis van een aantal factoren wordt bepaald voor welke huurprijs we de woning zullen gaan aanbieden. Dit is onder andere afhankelijk van de kosten die u zelf wellicht maandelijks betaalt aan uw hypotheek maar ook de locatie van de woning, staat van de woning, aantal slaapkamers, afwerkingsniveau, bereikbaarheid en de omgeving. Tevens is het belangrijk te kijken naar de huidige verhuurmarkt en concurrentie bij u in de stad en woonwijk. 

 

Gestoffeerd of gemeubileerd?

Gestoffeerde woningen worden gebruikelijk voor minimaal 12 maanden verhuurd en daarna voor onbepaalde tijd. Bij gemeubileerde woningen betreft het overwegend een minimale huurperiode van 3 maanden.

 

Klantenbestand

Goeth Vastgoed beschikt over een internationaal klantenbestand. Zo werken wij nauw samen met een groot netwerk van bedrijven in Eindhoven en omgeving zoals ASML, Philips, High Tech Campus, Eindhoven Airport en Bosch.

Download brochure

  Bekijk ons aanbod Neem contact op

Uitgelicht
Brainport Regio Eindhoven na de slimste, nu ook de sterkste Brainport Regio EIndhoven is nu...
Uitgelicht
De gemiddelde prijs van een kale huurwoning steeg in 2016 met 3,6% naar € 9,59 per...