Huur een Woning

Gratis inschrijven

Via ons inschrijfformulier kunt u zich gratis inschrijven bij Goeth Vastgoed. Wanneer u het inschrijfformulier zo compleet mogelijk invult stelt u ons in staat u te helpen bij het vinden van een passende woonruimte. U ontvangt van ons een selectie uit ons aanbod, afgestemd op uw persoonlijke situatie en woonwensen. 

 

Reageren op het woningaanbod

Heeft u een woning gezien die u aanspreekt? Klik op ‘reageren’ en wij nemen contact met u op. U kunt uiteraard ook zelf direct telefonisch contact met ons opnemen voor een bezichtiging. Bij Goeth Vastgoed heeft diegene die als eerste reageert op een woning, de eerste keus. Mits uiteraard akkoord door eigenaar/verhuurder.

 

Huurovereenkomst

De huurovereenkomst zal rechtstreeks worden afgesloten tussen u als huurder (of uw werkgever of onderwijsinstelling) en de verhuurder. Degene die het huurcontract ondertekent geldt als huurder van de woning. Naast de huurovereenkomst vragen we ook om de algemene bepalingen, die ten grondslag liggen van elke huurovereenkomst, te tekenen. Voor een totstandkoming van een huurovereenkomst, dienen de volgende documenten te worden aangeleverd:

 

Voor particulieren:

  • Geldig legitimatiebewijs
  • 2 recente salarisstroken en/of een arbeidscontract
  • Aantoonbaar vermogen ( bijvoorbeeld voor gepensioneerden )

Voor zelfstandig ondernemers:

  • Recente IB-aangifte en/of Accountantsverklaring
  • KVK uittreksel met geldig legitimatie bewijs van de handtekeningbevoegden van de betreffende onderneming

Kosten

Bij het aangaan van een huurovereenkomst, dient u rekening te houden met de volgende kosten:

  • De eerste maand huur ten behoeve van de verhuurder
  • Contract- en administratiekosten
  • De borgsom. Deze borgsom bedraagt één maand huur welke u terug krijgt aan het einde van de huurperiode, bij een goede eindoplevering

 

De borgsom dient binnen 24 uur, na akkoord beide partijen te worden overgemaakt. De huur en de contract- en administratiekosten dienen voor aanvang huurovereenkomst te worden overgemaakt.

 

Bij totstandkoming van een huurovereenkomst, vragen we u (indien u dit nog niet heeft gedaan) zich in te schrijven op onze website. Hiermee stemt u in met de algemene voorwaarden van Goeth Vastgoed en hebben we al uw gegevens digitaal. 

  Bekijk ons aanbod Neem contact op

Uitgelicht
Brainport Regio Eindhoven na de slimste, nu ook de sterkste Brainport Regio EIndhoven is nu...
Uitgelicht
De gemiddelde prijs van een kale huurwoning steeg in 2016 met 3,6% naar € 9,59 per...