Zoek in 263 Woningen
  Snelle bemiddeling, wonen binnen 24 uur
  Altijd beschikbaar voor huurders
Uitgelicht
WSW Waarborgfonds Sociale Woningbouw (WSW) heeft uitgegeven de huur van sociale...
Uitgelicht
Brainport Regio Eindhoven na de slimste, nu ook de sterkste Brainport Regio EIndhoven is nu...
Uitgelicht
Aanbod huurwoningen in Nederland met bijna een kwart gedaald    Daling...

Meest recente beoordelingen:


Verhuur
19 - 07 - 2014

Ervaring: Mijn ervaring is zeer positief zie sterke punten.

Sterke punten / verbeterpunten: Sterke punten daadkracht gekwalificeerd personeel professionaliteit op alle fronten deskundigheid meedenken met klant. Tips valkuil van daadkracht is dat medewerkers misschien soms te snel naar resultaat willen.

Beveelt u Goethvastgoed aan?
Ja


1

Beheer
07 - 07 - 2014

Ervaring: Zeer zakelijke en efficiente actie. De problemen worden van de huurder weggenomen en komen bij GoethVastgoed in goede handen.

Sterke punten / verbeterpunten: Zakelijkheid en duidelijkheid in de omgang. Ze hebben echt klantendienst in de letterlijke zin met name iets doen wat de klant niet zelf wil doen hoog in de vaandel geschreven.

Beveelt u Goethvastgoed aan?
Ja


2

Verhuur
02 - 07 - 2014

Ervaring: Goeth Vastgoed heeft mij geadviseerd in de aankoop van een beleggingspand. Bas van Goethem is zeer goed bekend met de verhuurmogelijkheden in Eindhoven en heeft mij goed geadviseerd.

Sterke punten / verbeterpunten: Flexibel goede communicatie.

Beveelt u Goethvastgoed aan?
Ja


Bekijk alle reviews

Gemiddelde beoordeling:

Gemiddelde beoordeling:

8.8

 

Gemiddelde berekend uit 53 beoordelingen

Tijdelijke woonruimte in Eindhoven of Tilburg

Zoekt u tijdelijke woonruimte (van een maand tot enkele jaren) in Eindhoven of Tilburg? Of wilt u woonruimte verhuren met een optimaal rendement en zo min mogelijk beslommeringen?

 

 

 

Huurwoningen

Goeth Vastgoed is gespecialiseerd in huur, verhuur en beheer van particulieren huurwoningen in Eindhoven, Tilburg en omringende gemeentes. Voor een groot deel aan expats en internationale studenten. Het zeer ruime aanbod omvat passende woonruimten in alle denkbare prijsklassen. Van kamer tot studio’s van appartement tot villa’s. Gestoffeerd en/of gemeubileerd.

 

 

 

Bereikbaar

Huurders kunnen vrijwel alles online regelen, van het gratis inschrijven bij onze kantoren in Eindhoven of Tilburg, tot het vinden van relevante informatie over technische problemen in uw gehuurde accommodatie. De facilitaire website van GOETH Beheer geeft huurders 24/7 de mogelijkheid zelf problemen op te lossen of een klacht te melden. Onze kantoor in Eindhoven en Tilburg zijn open van maandag tot en met vrijdag en zaterdag op afspraak. Daarnaast is tevens mogelijk om op afspraak ’s avonds te bezichtigen.