Zoek in 195 Woningen
  Snelle bemiddeling, wonen binnen 24 uur
  Altijd beschikbaar voor huurders
Uitgelicht
Tijdelijke ACTIE: indien je voor 28-02-2015 een studentenkamer huurt via Goeth Vastgoed, ontvang...
Uitgelicht
Het Holland Expat Center Zuid faciliteert u in uw verhuizing naar Nederland. Het Center...

Meest recente beoordelingen:


Verhuur
23 - 03 - 2015

Ervaring: Fijne samenwerking en staan altijd voor je klaar.

Sterke punten / verbeterpunten: Altijd bereikbaar en vriendelijke werknemers.

Beveelt u Goethvastgoed aan?
Ja


1

Verhuur
27 - 01 - 2015

Ervaring: Een makelaar die de markt kent met een geweldig team die zowel verhuurder als huurder perfect begeleidt. Zeer correct in het maken van afspraken ter bezichtiging maar ook met een goede verslaggeving na bezichtiging. Een en al lof voor Goeth en zij zijn erin geslaagd een passende huurder te plaatsen.

Sterke punten / verbeterpunten: Zeer persoonlijke benadering door het dames team correct in het maken van afspraken correct in het maken van overeenkomsten met huurders.

Beveelt u Goethvastgoed aan?
Ja


2

Beheer
26 - 01 - 2015

Ervaring: Prima communicatie flexibel en meedenkend. Ook creatief en hands on in het bedenken van praktische oplossingen.

Beveelt u Goethvastgoed aan?
Ja


Bekijk alle reviews

Gemiddelde beoordeling:

Gemiddelde beoordeling:

8.9

 

Gemiddelde berekend uit 65 beoordelingen

Tijdelijke woonruimte in Eindhoven of Tilburg

Zoekt u tijdelijke woonruimte (van een maand tot enkele jaren) in Eindhoven of Tilburg? Of wilt u woonruimte verhuren met een optimaal rendement en zo min mogelijk beslommeringen?

 

 

 

Huurwoningen

Goeth Vastgoed is gespecialiseerd in huur, verhuur en beheer van particulieren huurwoningen in Eindhoven, Tilburg en omringende gemeentes. Voor een groot deel aan expats en internationale studenten. Het zeer ruime aanbod omvat passende woonruimten in alle denkbare prijsklassen. Van kamer tot studio’s van appartement tot villa’s. Gestoffeerd en/of gemeubileerd.

 

 

 

Bereikbaar

Huurders kunnen vrijwel alles online regelen, van het gratis inschrijven bij onze kantoren in Eindhoven of Tilburg, tot het vinden van relevante informatie over technische problemen in uw gehuurde accommodatie. De facilitaire website van GOETH Beheer geeft huurders 24/7 de mogelijkheid zelf problemen op te lossen of een klacht te melden. Onze kantoor in Eindhoven en Tilburg zijn open van maandag tot en met vrijdag en zaterdag op afspraak. Daarnaast is tevens mogelijk om op afspraak ’s avonds te bezichtigen.