Zoek in 198 Woningen
  Snelle bemiddeling, wonen binnen 24 uur
  Altijd beschikbaar voor huurders
Uitgelicht
WSW Waarborgfonds Sociale Woningbouw (WSW) heeft uitgegeven de huur van sociale...
Uitgelicht
Brainport Regio Eindhoven na de slimste, nu ook de sterkste Brainport Regio EIndhoven is nu...
Uitgelicht
Aanbod huurwoningen in Nederland met bijna een kwart gedaald    Daling...

Meest recente beoordelingen:


Beheer
24 - 09 - 2014

Ervaring: Prettig

Beveelt u Goethvastgoed aan?
Ja


1

Beheer
24 - 09 - 2014

Ervaring: Vriendelijke en professioneel is een korte samenvatting van mijn ervaring met Goeth vastgoed.

Sterke punten / verbeterpunten: Onze gemeenschappelijke ervaringen met hoe electriciteits maatschappijen omgaan met hun administratie was interessant. Goeth was daarin een goede partner. Wat ik geleerd heb is dat Endinet geen behoorlijke administratie voert en er meestal dus maar een slag naar slaat hetgeen tot veel problemen leidt. Dit lijkt me belangrijk omdat je ze overal tegenkomt.

Beveelt u Goethvastgoed aan?
Ja


2

Verhuur
22 - 09 - 2014

Ervaring: Geweldige mensen je kan er altijd met je vragen terecht vriendelijke medewerkers doen zeer hun best om de juiste mensen voor je woning te vinden.

Sterke punten / verbeterpunten: een fijn bedrijf om zaken mee te doen

Beveelt u Goethvastgoed aan?
Ja


Bekijk alle reviews

Gemiddelde beoordeling:

Gemiddelde beoordeling:

8.9

 

Gemiddelde berekend uit 65 beoordelingen

Tijdelijke woonruimte in Eindhoven of Tilburg

Zoekt u tijdelijke woonruimte (van een maand tot enkele jaren) in Eindhoven of Tilburg? Of wilt u woonruimte verhuren met een optimaal rendement en zo min mogelijk beslommeringen?

 

 

 

Huurwoningen

Goeth Vastgoed is gespecialiseerd in huur, verhuur en beheer van particulieren huurwoningen in Eindhoven, Tilburg en omringende gemeentes. Voor een groot deel aan expats en internationale studenten. Het zeer ruime aanbod omvat passende woonruimten in alle denkbare prijsklassen. Van kamer tot studio’s van appartement tot villa’s. Gestoffeerd en/of gemeubileerd.

 

 

 

Bereikbaar

Huurders kunnen vrijwel alles online regelen, van het gratis inschrijven bij onze kantoren in Eindhoven of Tilburg, tot het vinden van relevante informatie over technische problemen in uw gehuurde accommodatie. De facilitaire website van GOETH Beheer geeft huurders 24/7 de mogelijkheid zelf problemen op te lossen of een klacht te melden. Onze kantoor in Eindhoven en Tilburg zijn open van maandag tot en met vrijdag en zaterdag op afspraak. Daarnaast is tevens mogelijk om op afspraak ’s avonds te bezichtigen.