Zoek in 97 Woningen
  Snelle bemiddeling, wonen binnen 24 uur
  Altijd beschikbaar voor huurders
Uitgelicht
Brainport Regio Eindhoven na de slimste, nu ook de sterkste Brainport Regio EIndhoven is nu...
Uitgelicht
De gemiddelde prijs van een kale huurwoning steeg in 2016 met 3,6% naar € 9,59 per...

Meest recente beoordelingen:


Huur
01 - 04 - 2016

Ervaring: Via via terecht gekomen op deze website. Binnen een week mochten we komen kijken en diezelfde dag was nog alles geregeld Super service goede rondleiding en leuk personeel

Beveelt u Goethvastgoed aan?
Ja


1

Huur
29 - 02 - 2016

Ervaring: Naar mijn mening zou het GoethVastgoed sieren ondanks dat de BV failliet is verklaart de bemiddelingskosten van mijn vriendin voor haar appartement wordt terug betaald.

Beveelt u Goethvastgoed aan?
Nee


2

Verhuur
06 - 01 - 2016

Ervaring: Oplichters laten gauw bv failliet verklaren om zo de bemiddelingskosten niet terug hoeven te betalen

Beveelt u Goethvastgoed aan?
Nee


Bekijk alle reviews

Gemiddelde beoordeling:

Gemiddelde beoordeling:

8.5

 

Gemiddelde berekend uit 72 beoordelingen

Tijdelijke woonruimte in Eindhoven of Tilburg

Zoekt u tijdelijke woonruimte (van een maand tot enkele jaren) in Eindhoven of Tilburg? Of wilt u woonruimte verhuren met een optimaal rendement en zo min mogelijk beslommeringen?

 

 

 

Huurwoningen

Goeth Vastgoed is gespecialiseerd in huur, verhuur en beheer van particulieren huurwoningen in Eindhoven, Tilburg en omringende gemeentes. Voor een groot deel aan expats en internationale studenten. Het zeer ruime aanbod omvat passende woonruimten in alle denkbare prijsklassen. Van kamer tot studio’s van appartement tot villa’s. Gestoffeerd en/of gemeubileerd.

 

 

 

Bereikbaar

Huurders kunnen vrijwel alles online regelen, van het gratis inschrijven bij onze kantoren in Eindhoven of Tilburg, tot het vinden van relevante informatie over technische problemen in uw gehuurde accommodatie. De facilitaire website van GOETH Beheer geeft huurders 24/7 de mogelijkheid zelf problemen op te lossen of een klacht te melden. Onze kantoor in Eindhoven en Tilburg zijn open van maandag tot en met vrijdag en zaterdag op afspraak. Daarnaast is tevens mogelijk om op afspraak ’s avonds te bezichtigen.