Expat housing Eindhoven & Tilburg

Door onze kennis en ervaring binnen de vastgoedmarkt kunnen wij u als Goeth Vastgoed gemakkelijk voorzien van passende huisvesting. Wij kunnen u een brede selectie van appartementen, huizen, kamers en studio's bieden. Ons bureau heeft de afgelopen tien jaar al duizenden expats voorzien van een passende woonruimte. Expats die onder andere werkzaam zijn bij bedrijven die zijn gevestigd op de High Tech Campus, Flight Forum als ook in het centrum van Eindhoven.

 

Eindhoven brengt 'leading in technology" in de praktijk en wordt terecht de Brainport van Nederland genoemd. De meeste expats zullen al veel weten over de multinationale reus Philips en Eindhovens beroemde voetbalteam, PSV. Cultureel geïnteresseerden weten misschien ook af van het van Abbe museum, met zijn onbetwiste internationale reputatie. Of de Design Academy, bekend als een van 's werelds beste design scholen. De regio Eindhoven is rijk aan mogelijkheden voor een breed scala aan doelgroepen.
  
Breng een bezoek aan ons hoofdkantoor voor een persoonlijk advies met betrekking tot uw verblijf en accommodatie in Eindhoven, of bel ons op 
+31 (0) 40 2130223 of e-mail ons op Eindhoven@goethvastgoed.nl

  Bekijk ons aanbod Neem contact op

Uitgelicht
Brainport Regio Eindhoven na de slimste, nu ook de sterkste Brainport Regio EIndhoven is nu...
Uitgelicht
De gemiddelde prijs van een kale huurwoning steeg in 2016 met 3,6% naar € 9,59 per...