Expat housing Eindhoven & Tilburg

Eindhoven brengt 'leading in technology " in de praktijk en wordt terecht de Brainport van Nederland genoemd. De meeste expats zullen al veel weten over de multinationale reus, Philips en Eindhovens beroemd voetbalteam, PSV. Cultureel geïnteresseerden weten misschien ook af van het van Abbe museum, met zijn onbetwiste internationale reputatie. 

Of de Design Academy, bekendheid als een van 's werelds beste design scholen. De regio Eindhoven is rijk aan mogelijkheden voor een breed scala aan doelgroepen.

 

Goeth Vastgoed makelaar kan u begeleiden met een aantal van deze formaliteiten. Door onze kennis en ervaring binnen de vastgoed markt kunnen wij u gemakkelijk voorzien van passende huisvesting. Ons management biedt een brede selectie van appartementen, huizen, kamers en studio's. Ons bureau heeft de afgelopen tien jaar al duizenden expats voorzien van passende woonruimte. Onder andere voor bedrijven die zijn gevestigd op de High Tech Campus, Flight Forum als het centrum van Eindhoven.

 

U kunt een bezoek brengen aan ons hoofdkantoor voor een persoonlijk advies met betrekking tot uw verblijf en accommodatie in Eindhoven, of bel ons op +31 (0) 40 2130223 of e-mail ons op Eindhoven@goethvastgoed.nl

  Bekijk ons aanbod Neem contact op

Uitgelicht
Brainport Regio Eindhoven na de slimste, nu ook de sterkste Brainport Regio EIndhoven is nu...
Uitgelicht
Aanbod huurwoningen in Nederland met bijna een kwart gedaald    Daling...