Regio:
Plaatsnaam:
Adres:
Postcode:
Kamers:
Type:
Opleverniveau:
Prijs (Minimaal - Maximaal):
Beschikbaar per:
Dichtbij:
Straal:

Meest recente beoordelingen:


Huur
10 - 09 - 2014

Ervaring: Mijn zoektocht naar een woning werd heel snel opgepakt. Binnen een week had ik een woning en de sleutels daarvan.

Beveelt u Goethvastgoed aan?
Ja


1

Huur
04 - 06 - 2014

Ervaring: Na het sturen van een mail met een vraag over een appartement die te huur stond op pararius.nl zijn wij verder geholpen met onze zoektocht door verschillende mogelijkheden doorgestuurd te krijgen via de mail. Uiteindelijk hebben wij 2 bezichtigingen gehad en hebben wij tegen de tweede ja gezegd. Wij waren erg tevreden over de hulp van Goeth Vastgoed.

Sterke punten / verbeterpunten: Ondanks dat wij studenten waren hebben wij het idee gehad dat we hetzelfde geholpen werden als werkende mensen. Wij hebben bij andere makelaars andere ervaringen gehad. Dit was daarom erg goed Daarnaast vonden wij het prettig dat er nieuwe opties werden gegeven wanneer degene waar we naar vroegen toch niet aan onze eisen voldeed.

Beveelt u Goethvastgoed aan?
Ja


2

Huur
20 - 05 - 2014

Ervaring: Very good from the very start Michele Jorens has been helpful and professional.

Beveelt u Goethvastgoed aan?
Ja


Bekijk alle reviews

Gemiddelde beoordeling:

Gemiddelde beoordeling:

7.5

 

Gemiddelde berekend uit 13 beoordelingen

Woningaanbod Eindhoven en Tilburg

Bent u op zoek naar een woning in de regio Tilburg of regio Eindhoven? Bekijk op deze pagina ons actuele aanbod woningen, appartementen, huizen en studio's. U kunt eenvoudig reageren op een woning. Mocht u er niet uitkomen of meer informatie wensen dan kunt u natuurlijk ook altijd bellen met één van onze enthousiaste medewerkers.

Actueel woningaanbod Eindhoven

Ons woningaanbod Eindhoven wordt 24/7 up-to-date gehouden. Staat uw woning er nog niet tussen? Schrijf u dan gratis in bij Goeth Vastgoed. Wij helpen u dan met zoeken en sturen u vrijblijvend een woningaanbod voor Eindhoven op maat.

Actueel woningaanbod Tilburg

Het woningaanbod in de regio Tilburg wordt 24/7 up-to-date gehouden. Staat uw woning er nog niet tussen? Schrijf u dan gratis in bij Goeth Vastgoed. Houdt onze website in de gaten of neem contact met ons op wanneer u op de hoogte wilt blijven van het actuele woningaanbod in Tilburg.